Help

De weg kwijt op deze site?

Zo werkt het:

Zoeken: Om in de foto’s te zoeken kunt U het zoek veld rechts op de pagina gebruiken (zoeken op woorden, namen of delen van een zin). Onder de menuknop “Archief” vindt U alle berichten op volgorde van plaatsing. Om terug te keren naar de beginpagina klikt U op Home.

Categorie: Elke foto is ondergebracht in een bepaalde categogie (onderwerp). U kunt selecteren uit de verschillende categorieën (bijvoorbeeld op een straatnaam) via de categorie selectie lijst rechts op de pagina. Ook staan de categorie namen onder een artikel vermeld zodat U eenvoudig kunt doorklikken naar andere foto’s uit dezelfde categorie.

Foto vergroten: Om foto’s te vergroten dient U te klikken op de foto. Dit geldt ook voor artikelen uit de krant.

Reageren: Het is mogelijk op een foto te reageren, bijvoorbeeld indien U meer details weet bij de foto zoals namen van mensen of een bepaald jaartal. In alle gevallen moeten reacties door de redactie goedgekeurd worden alvorens ze gepubliceerd worden.

Updates: In de kalender op de hoofdpagina kunt U zien wanneer voor het laatst berichten zijn geplaatst. Tevens worden de laatste 5 berichten op de hoofdpagina vermeld als linkje.

 

 

Share This:

Geef een antwoord