Help

De weg kwijt op deze site?

Zo werkt het:

Zoeken: Om in de foto’s te zoeken kunt U het zoek veld rechts op de pagina gebruiken (zoeken op woorden, namen of delen van een zin). Onder de menuknop “Archief” vindt U alle berichten op volgorde van plaatsing. Om terug te keren naar de beginpagina klikt U op Home.

Categorie: Elke foto is ondergebracht in een bepaalde categogie (onderwerp). U kunt selecteren uit de verschillende categorieën (bijvoorbeeld op een straatnaam) via de categorie selectie lijst rechts op de pagina. Ook staan de categorie namen onder een artikel vermeld zodat U eenvoudig kunt doorklikken naar andere foto’s uit dezelfde categorie.

Foto vergroten: Om foto’s te vergroten dient U te klikken op de foto. Dit geldt ook voor artikelen uit de krant.

Reageren: Het is mogelijk op een foto te reageren, bijvoorbeeld indien U meer details weet bij de foto zoals namen van mensen of een bepaald jaartal. In alle gevallen moeten reacties door de redactie goedgekeurd worden alvorens ze gepubliceerd worden. Om te reageren heeft U een account nodig, neem daarvoor contact op met de redactie (zie contact).

Updates: In de kalender op de hoofdpagina kunt U zien wanneer voor het laatst berichten zijn geplaatst. Tevens worden de laatste 5 berichten op de hoofdpagina vermeld als linkje.

 

 

Share This:

Laat een reactie achter