Kapper Bouma uit Westergeest


Eelke Meinertswei 27  1938
Vanaf het erf genomen van fam. Harm Merkus. Deze woning is gebouwd in het jaar 1892. Bekende bewoners waren onderwijzer Boonstra en Wypkje en Ymkje de Boer. De meeste bekendheid heeft het gekregen, toen er een kapperszaak in was gevestigd. Er zijn heel wat leugens en waarheden verteld toen Bouke Bouma bovnestaand vak hier uitoefende. Hierna werd het huis bewoond door Gerrit en Betje Hoogeboom. Zij hadden een winkel met huishoudelijke artikelen.
Huidige bewoners: Durk en Harmke Rekker.


Advertentie Kapper Bouma


Kapper Bouma weer open voor.. (1944)
KC: 2 maart 1994

 


B. Bouma stopte met zijn zaak..(1954)
KC 1 april 1994

IMG_0032
Winter op de E. Meinertswei
Berichtnr.:573.

Share This:

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Algemeen, Eelke Meinertswei

Laat een reactie achter