Groepsfoto met o.a. Jacob Adema

IMG_0033
Jongens – en Meisjesvereniging 1936

De ontbrekende namen van personen zijn genummerd.
Liggend:Ljibbe Adema,13
Voorste rij (10 personen): 10?, IJtsje Bijker, Siep Adema, Jitske Adema- van Lune, Heine Kempenaar, chauffeur Oane Brouwer uit Veenklooster, Wietske Bosgraaf, Wietske Bijker, Anna Adema-Klaver, Harm Douma uit de Westereen.

Derde rij: Jacob Adema, er achter Renze en Coba van Wieren, Frederik de Vries, vrouwspersoon erachter Aukje Bosgraaf, 5?, Anne Kempenaar Steringa,  Jeltsje Steringa-Wassenaar ( vrouw van Harm), Harm Steringa, Kees Adema, Luut Klaver, 7 erachter vrouw?, Nolle Lourens, Geeske Lourens -Wiersma (vrouw van Frans Lourens)

Achterste rij (9 personen, allen staand): 1?, Jaring de Jong, Tsjirk Bosgraaf, Jitske Haven, Sietse Banga, 2?, 3?, Alle Steenstra, 4?.

IMG_0026

Berichtnr.:1466/fb.

Share This:

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Algemeen, Fotoalbum, Onbekende personen

Laat een reactie achter