Arendje Visser over haar jeugd in Westergeest

Arendje Visser was een dochter van zeeman Anne Visser. Haar broer was Theo.

Zij hebben gewoond in het huis van Wietse van Assen op de Kalkhuswei, voor dat de fam. Gooitsen en Griet van Assen daar woonden. En zijn daarna verhuisd naar Veenwouden in een huisje vlak voor het spoor rechts. Vermoedelijk was  Anne haar man zeeman
Berichtnr.:147.

Share This:

1 reactie

Opgeslagen onder Algemeen

Één reactie op Arendje Visser over haar jeugd in Westergeest

  1. Over Zeemans’Anna heb ik een ‘post’ geschreven waar een kleinzoon van Anna op reageerde! Op 06 februari 2016 bezocht ik kleinzoon Wierd Visser. Zoon van Theo Visser [broer van Arendje]. Op zijn boerderij in Spier. In de ‘post’ meer over Anna van der Werff en haar man Johannes Visser:
    https://hystoblog.wordpress.com/2014/11/27/3-korte-berichtjes/

Laat een reactie achter