Foestrum in beeld 12 januari 2016

IMG_0014

Reisje van de Jongelingen en Meisjesvereniging naar Volendam. Ze kregen daar allemaal een Volendams kostuum aan en toen op de foto.

Achterste rij: Johannes Adema, Anne Visser, Machiel Nieuwenhuis, chauffeur Bierma, Cor de Jong (zoon van Minne de Jong, eigenaar van de bus), Anton de Bruin Middelste rij: Herre Hoekstra, Tryntsje Nicolai (leidster), Janke van der Veen Sikkens (leidster), Akke Annema (van Keimpe Jitske), Japke Hoekstra (van Germ Hoekstra, Langlan), Wiepkje Galema, Tetsje de Vries. Voorste rij: Anneke  (dochter van Anne Sikkema, schilder van de Triemen), Annie de Vries, Janke Dijkstra, Ebele Adema, Lieuwe Huisman (leider), Sjoerd van der Schaaf.

IMG_0029

Namen onbekend op deze foto

 

 

 

 

Share This:

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Algemeen

Laat een reactie achter