NCVB vierde haar veertig jarig bestaan

NCVB 1991
Achterste rij: Riem Bergsma, Nynke van der Kooi, Griet Dijkstra, Nellie van Assen-Zijlstra, Hennie Kingma, Atsje Bosma-Pool, Alie Bergsma, Alie Sangers, Klaske de Boer, Janny Cnossen, Jitske Hooijenga, Japke van der Veen, Tryntsje de Boer.
2e rij van achteren:Betsje Hoogeboom, Yp van der Veen, Gelske Hoekstra, Joke Wijbenga, Sijke Dijkstra, Geertsje Schotanus, Griet Mijkes, Johanna Klaver, Wieke Meijer, Akke Veenstra,A. Boshuizen-Hooyer, Vrouw Ritsma, Teatske Hoogeboom, Cora Hoekstra, Tryntsje Nicolai.
3e rij:Etsje Hania, vr.Boddeke, Eelkje Sipkema, Anneke Dijkstra, Trijntje Lieuwes, Tine de Beer, Jantsje Huisman, Hitsje Dijkstra,Janke Klaver
Voorste rij:Lienke de Boer, Griet Dantuma, Frouwkje Bijlstra, Tjikke Dijkstra, Riem Hoekstra-Overzet, Minke Adema, E. Hamersma-Overzet, Dinie Verbeek, Tjimkje Wiersma, Tine Reitsma-Kloosterman,Beitske de Bruin, Boukje Venema-Rekker

 KC: 1991
Berichtnr.:940/fbnov2016.

Share This:

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Algemeen, Verenigingen

Laat een reactie achter