Jongensvereniging 17 augustus 1944

 

Achter v.l.n.r: Lieuwe Kloosterman ( broer van Tine Reitsma, Langeloane), Meester van Wessel, Jarich de Jong ( van bakker de Jong, zus van Jelkje), David Kloosterman, Meester Sierk Bosgraaf ( kwekeling met akte),Wiebe Veenstra, Lieuwe Huisman, Durk Bosgraaf, Lykele van der Veen?

Midden v.l.n.r.:Renze ( van Rut) Kloosterman, Lieuwe Huisman ( van Harm’s Nieske), Gosse Wijma,  Jacob de Jager( was getrouwd met zus van Jabik Bijlstra, broer van Jitske e.v. Keimpe Annema) , Berend Dantuma, Pieter van der Werf, Heine van Assen ( z.v.Gooitsen) ,Thomas Visser( broer Anne), Pieter Tuinstra ( zoon van Sjoerd en Janke, Trekwei)

Voor v.l.n.r.: Sierk Loonstra, Jappie Huisman( van Harm’s Nieske), Arjen Veenstra,  Heine de Bruin
De groep was niet compleet, in verband met onderduiking van een aantal leden.

Berichtnr.:43

Share This:

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Algemeen, Fotoalbum, Verenigingen

Laat een reactie achter