Meisjesvereniging een dagje uit op 17 augustus 1944

 Deze  jongedames waren een dagje uit van brug tot brug, met de boot naar de Wygeast.Het was heel mooi weer en een zeer geslaagde dag

Achter v.l.n.r.: Juff. Nieske Van Wessel-Bosma, Aukje S.Bosgraaf, Selie Reinders, Janke Sikkens,  Stien van der Veen, Ymkje J. de Bruin, Akke van der Veen, Tet Visser ( later getrouwd met Grypstra) ,  Ytsje Loonstra ( dochter  van Jan Loonstra, die op Keatlingwier woonde)

Midden v.l.n.r.: Jelkje de Jong, Romkje Loonstra ( zus  van Ytsje),Hinke van der Land, Iep van der Veen,  Doutzen  Prins ( zus van Jan Prins (Dolle), haar man was Sietse van der Veen) Hiltje Sloot ( zus van Sipke )

Voor v.l.n.r.: Tine Kloosterman ( zus van Lieuwe Kloosterman( Langeloane) , Cobie Visser, Anneke Prins, Sijke Koster ( zus van Wiebe, Jente, dochter van Jan Koster).
Berichtnr.:138

Share This:

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Algemeen, Fotoalbum, Verenigingen

Laat een reactie achter