Reisje Vrouwenvereniging omstreeks 1935


Reisje Vrouwenvereniging Westergeest omstreeks 1935

Boven v.l.n.r: Ymkje van der Ploeg( Pieters Ymkje), Froukje Nicolai ( Gerke Frouk)
onbekend, Fogeltje Bosgraaf( Jan ‘e Fogeltsje), Vrouw van der Zwaag. Aafke de Vries( Sape’Aafke), chauffeur, Grietje Dijkstra (Reinder, melkboer aan de Trekweg), Martje Huisman (Lieuwe ‘ Matsje), Anne Veenstra( Wessel ‘Anne), vrouw Frederiks- de Vries( Triemen), Geertje Veenstra( Fokke ‘Geertsje)
Midden v.l.n.r: Griet Uitterdijk ( Haye Griet), Baaije Zijlstra( Klaas ‘e Baaije, Trien van Wieren ( Minne Trien), Froukje van Assen ( Trekweg), Aafke de Bruin ( Jabik’s Aafke), Maaike Vries ( frou Vries), Marten bakker z’n vrouw ( Triemen), Rika Westra( Edzers Rike ), Antje de Bruin-Kempenaar, Vrouw Attema ( Louwina), onbekend, Vrouw Sikkens( Jan’e Libe), onbekend. De 2 ontbrekende vrouwen naast vr. Sikkens zijn vermoedelijk een bakkersvrouw en een timmermansvrouw.
Berichtnr.:374

Share This:

Reacties uitgeschakeld voor Reisje Vrouwenvereniging omstreeks 1935

Opgeslagen onder Algemeen, Fotoalbum, Verenigingen

Reacties zijn gesloten.