Schoolfoto Christelijke school omstreeks 1925

Boven v.l.n.r: meester Bamberg, Meindert Postma, Jacob Postma, Johannes Postma, Martha de Vries, Freerk de Vries, Pieter de Vries, Hiltje van der Ploeg, meester Hilboezem, Geert van Assen, Akke van Assen, Harm de Vries, Nieske de Vries, Antje de Vries, Jantje Kloosterman( handwerkjuffrouw), Meester Migchelbrink.

Tweede rij: Lieuwe de Groot, Folkert Postma, Jan Postma, Akke Postma, Mintje de Vries, Wietske Bijker, Sjoerd van der Ploeg, Freerk van der Ploeg, Lieuwe van Assen, Heine de Vries, Jeltje Steringa, Reintje Kloosterman.

Onderste rij: Jan Kloosterman, Jacob Kloosterman, Tetje van der Schaaf, Ytje Bijker, Pietje Boersma, Reintje Boersma, Jasper Steringa, Grietje Steringa
Berichtnr.:170

Share This:

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Algemeen, Fotoalbum, School

Laat een reactie achter