Bejaardenuitstapje

Bejaardenuitstapje omstreeks 1960

IMG_0006-001

Bejaardenuitstapje
img_0006-001metnummersennamen2

Voorste rij: Dictus Anne van der Veer,Buschauffeur Hein Krottje, Wietske van der Schaaf
2e rij: Minne van Wieren,1 Jan Sjirks de Boer ( geb. 1891), Freerk Bosgraaf, Heine van Assen (Triemen), Johannes Sipma, Matsje van der Veer-Schutter ( vrouw van Sjoerd van der Veer), Sjoerd van der Veer.
3e rij: Antje Sipma-Schutter, Sikke Dijkstra,Minke Dijkstra,Froukje van Assen,Baaije Zijlstra,Mevr. ter Horst (van meester),Afke de Vries ( e.v. Sape), Janke Wiersma ( woonde bij Frans en Geesje Lourens in), Selie Braaksma, Eelkje Bosgraaf
4e rij:Eabele Klaver,Jitse Sikkema,Tryntsje Meerstra (Wiebe en Trijntsje), Atse van der Veen,Dictus van der Veer,Sape de Vries, Minne Trijntje van Wieren, Bontje Banga (vr.van Jentsje), Trijntje Kloosterman (van Lieuwe Triemen), Griet Banga (vrouw van Auke) Triemen,Sjouk Nauta (Eerde Sjouk), Meester ter Horst, 2 Mark de Vries
Achterste rij: Durk Annema,Lieuwe Kloosterman, Jan Merkus, Wiebe Meerstra, Pieter van Assen (Triemen),Sieds van der Schaaf (Triemen),Jentsje (Jentsje en Bontje) Banga, 3 Sjoerd Poelstra,Auke Banga ( en Griet), Eerde Nauta

Berichtnr.:204/FBnov2016/dec16.

Share This:

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Algemeen, Fotoalbum, Onbekende personen

Laat een reactie achter