Jongelingenvereniging met o.a. meester van Wessel

IMG_0028

Jongelingenvereniging
Zo stond het in de krant: De Herv. Jongelingsver. “Wees waar” te Westergeest herdenkt haar 70- jarig bestaan. Hierboven een foto van de jubilerende vereeniging. In het midden de voorzitter E. van Wessel, 2e van links de vice-voorz. en waarn. secr. S. Bosgraaf, de 4e van links staande de penningm. J. van Wieren en de 4e van rechts staande de bibliothecaris D. G. Kloosterman

Voorste rij: 1 Doeke Huisman, 2 Sjirk Bosgraaf, 3 achter de tafel Meester van Wessel, 4 Jelle van Wieren,5Wietse Kloosterman.
Achterste rij:1 Wietse van der Zwaag, 2 Rits Veenstra. 3 Oebele Bijlstra, 4 Klaas Dantuma, 5 Jelle Schaafsma, 6 Aldert Messchendorp, 7 Jabik Bijlstra, 8 Gerrit Schaafsma, 9 Durk Bosgraaf, 10 Gerrit de Jong,11 David Kloosterman, 12 Bertus Veenstra/ Errit van der Wiel,13Wietse(?) Bosma.

IMG_0025

Durk Bosgraaf, ?, Herman Annema, Kees Klaver

Berichtnr.256/fb.

 

 

 

 

 

Share This:

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Algemeen, Fotoalbum

Laat een reactie achter